AVENTURILE LEUTULUI LEUGEN, HIPOPOTAMULUI MATEIAȘ ȘI ALE GIRAFEI MARCICA EPIDODUL 2 CA DE 8 MARTIE

În aceast episod se vor petrece următoarele lucruri: Georgică Fărăfrică primeste poezia cerută de, iar cei trei prieteni au o aventură ca de 8 martie.

Hei! Salut! Olaa!

Azi, de 8 martie, Marcica s-a dus la coafor și la manichiură/pedichiură. A cerut o freză faină, iar coafeza s-a gândit să o ciufulească. Cum arată oare o girafă ciufulită?

Ca să nu se plictisească, cât Marcica era la coafor, Leugen și Mateiaș au luat un ziar, iar acolo erau numai prostii: Ceaușescu a înviat; chinezii sunt extraterești ori dacă bei o cafea înainte de ora 7 AM te îmbolnăvești de cancer. Wow, ce mai știri,nu?Faza e că Leugen și Mateiaș nu i-au luat Marcicăi nici o floare și toți banii pe care îi aveau la ei i-au consumat pe ziar. Ca să nu fie nepoliticoși au alergat până acasă, să ia 10-15 lei.

Pe drum au găsit ceva cutiuță, care zicea că le dă 20 de lei dacă puneau numărul de cod alui Andrei. Ca niște băieți dăștepți nu știau cine e Andrei (Smiley). Apoi, ca un om normal, au căutat pe FaceBook, au văzut la poza de profil cineva care arată ca Smiley (ce noroc au avut) așa că au luat banii și s-au dus la cea mai apropiată florărie. Faza e că buchetul de orice floare costa 10,1 lei și ei aveau 20 și vroiau fiecare un buchet. S-au milogit de doamna de la florărie:

-Haideţi, doamnă, daţi-ne o reducere… Hai, vă rugăm…

Dar doamna nu avrut. Aşa că ce credeţi că au făcut? Au căutat bani au găsit un ban apoi încă unul,iar atunci au cumpărat florile; intre timp Marcica s-a terminat de ,,gătit”şi  i-a căutat pe Leugen şi pe Mateiaş. Mai întâi, i-a sunat apoi i-a căutat în jurul clădirii, dar nu a dat de ei.

Apoi a văzut niște urme și le-a urmat, iar într-un moment urmele s-au terminat. S-a dus înapoi la clădirea din care porniseră, la fel și Leugen și Mateiaș. Apoi la 2-3 minute după ce a venit Marcica la clădire au venit și cei doi prieteni.Acolo Leugen și Mateiaș i-au dăruit florile.  Poezia trebuia dată îndată,  așa că Marcicaa zis că ar trebui să meargă acasă, deci au mers acasă. Acolo au inventat o poezie. Iar aceasta e poezia:

Verde,verde,

Numa’ verde

Cinci buchete,
Cuicuiete,

Martie a venit.

cu 8 renumit

Bine, bine,

De la mine!

Georgică Fărăfrică era un om de afaceri. Așa că a zis că dacă mai scriu poezii așa grozave vor avea succes mare.
Voi ce părere aveți? Voi avea succes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.