Inceput de saptamana cu gust de vara si chef de lucru..

Inceput de saptamana cu gust de vara si chef de lucru..


Dupa zilele de sarbatoare  in care singurele momente de criza  au fost in proiectele ” Masa de Pasti” si “Curatenia de Primavara”, ne intoarcem cu energie multa si chef de vacanta la serviciu.


Mai sunt 7 zile pana la tragerea la sorti a premiilor dedicate angajatilor din IT&servicii care  participa la prima etapa a cercetarii Harta multumirii angajatilor romani din IT.


Poti participa la un webinar gratuit despre “Cum poti castiga suplimentar facand proiecte la care iti place sa lucrezi”,  sa inveti o prima lectie despre tehnicile practicate de un profesionist in ale biliardului, sa intri alaturi de Crilia pe taramul dezvoltarii personale sau sa primesti una din cele 7 carti menite sa te ajute sa te cunosti mai bine, pe Tine, cel de maine!            

 Cercetarea abordează planul profesional ca pe o călătorie în care fiecare angajat şi angajator caută să se bucure de echilibru şi dezvoltare; în acest sens  ajută  înainte de a porni la drum, consultarea unei hărţi cu obiectivele de  făcut, costurile cele mai rezonabile pentru dezvoltare şi activităţile care aduc satisfacţie la serviciu.


Pentru a identifica această hartă în industria IT din România, este nevoie de ajutorul angajaţilor şi angajatorilor din industria de software şi sevicii. Pana acum au participat la prima etapa a studiului, 697 de angajati.
Ce urmeaza?
Sa participam la TEDx si Online Career Day, sa va povestim de initiativa noastra si sa va invitam sa va alaturati demersului  nostru de a construi din experienta practica, harta multumirii angajatilor romani din IT&C.
Deci… cu investitia ta minima de 10-15 minute necesare participarii la studiu, poti sa primesti premii si rezultate utile in dezvoltarea ta personala. Daca lucrezi in IT, te rugam sa acorzi acest timp pentru a completa urmatorul chestionar: http://goo.gl/KWYsMCercetare desfăşurată cu sprijinul:
               


Cartea te face neprost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.