Ma duc sa votez

Stiu, europarlamentarele nu sunt asa de importante ca alte alegeri, dar mi-am schimbat buletinul cu domiciliul pe Iasi pentru a putea vota fara restrictii.
Stiu, maine e duminica, e o vreme grozava de mai si sunt altele de facut, dar cand veti spune ce bine e in Europa si ce rau e la noi, ganditi-va ca ati votat pentru asta.
Stiu, sectia de votare e undeva care nu e in drumul vostru, dar drumul nostru, al tuturor, e influentat de ceea ce votam.
Stiu, toti politicienii sunt de cacat, dar noi suntem mai de cacat daca nu le aratam care sunt in regula si care nu.
Stiu, numai idiotii se baga in politica sau ii intereseaza politica, dar aduceti-va aminte asta cand platiti taxe si impozite stabilite de politicieni.
Stiu, politicienii sunt unii care nu sunt in stare sa faca nimic, asa ca s-au apucat de politica, dar noi, ceilalti, ce cacat facem daca nu ii tinem sub supraveghere si nu le aratam ca pot sa piarda.
Stiu, la Pungesti, femeia de serviciu a scolii e presedinta sectiei de votare, dar eu ma duc sa votez, ca sa egalez un vot al unuia din galeria Poli Iasi, care se duce la vot pentru ca i s-a ordonat.
Stiu, fiecare isi vede de ale lui, dar de ale noastre cine isi vede.
Stiu, votul meu nu conteaza, dar o mie de voturi conteaza.
Stiu, politicienii au putere, dar si comunitatea are, atunci cand se implica. Ma uit doar la tei si la Gigi.

Deci, maine, mergeti la vot, ori acceptati ca toti betivii si ciudatii care primesc o sticla de ulei ne decid viitorul.

PS: Acum e la TV finala Champions Leagues si am stat 15 minute sa scriu asta. Sper ca macar o persoana sa mearga la vot datorita faptului ca a citit.

imagine preluata de pe constantingheorghe.blogspot.com
Cartea te face neprost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.