Oracolul s-a inselat: guvernul se gandeste sa adauge specializarile inventate de curand la scutirea de impozit pentru programatori

Un mic pas pentru breasla programatorilor, un pas urias pentru cei care nu sunt scutiti. Cel mai probabil cu largul concurs al marilor multinationale prezente in Romania, al ANIS si al lui Varujan Pambuccian, un ordin de adaugare a specilizarilor care nu sunt prinse in scutirea de impozit se afla in pregatire la Guvern.

Multe companii acorda prin diverse inginerii financiare aceasta scutire de impozit pe criteriul echivalentei cu specializari anterioare. Deocamdata e o zona gri, care poate fi interpretata dupa dispozitia de moment a celui care face controlul plus dispozitiile pe care le-ar putea primi de mai sus.

In consecinta. sa ii dea Dumnezeu gandul al bun lui Ponta si lui Chitoiu!

Cartea te face neprost!

3 thoughts on “Oracolul s-a inselat: guvernul se gandeste sa adauge specializarile inventate de curand la scutirea de impozit pentru programatori”

  1. Pingback: De ce nu se scoate scutirea de impozit si de ce nu se extinde scutirea de impozit pentru programatori – GabiManole.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.