Presedintele. Oare nu ar putea fi de genul feminin?

Stiti ca din cand in cand fac si politica.
Am mai scris de ce sa mergeti la vot. Acum scriu despre optiunile mele politice, in materie de candidati la functia de presedinte.
Stiti ca nu imi place de Ponta. Ca e mandru ca e roman, ca e atat de obsedat de imagine ca nu pricepe ce e ala emteou’ (MTO), ca e posesor de 6 case (a ramas Nastase mic copil cu porecla lui Nastase Patru Case) la 40 si un pic de ani (sa mor daca inteleg de unde, ca la aritmetica mea nu iese), ca e nesimtit cu fimeile, dar umbla pe apa ca Iisus, cu ajutorul pompierilor care il plimba cu barca, in fine, e clar ca nu il voi vota.
Mi-a placut pret de vreo luna-doua de Iohannis, pana m-am plictisit de lipsa de vocalitate, de verb si idei. Probabil ca nu voi avea altceva de ales pe 17 noiembrie si ne imprietenim. Mai ales eu cu el, ca el cu mine – kein problem.
Mi-a placut si de Udrea, ca e oleaca de milfa, dar buna de presedinte nu o vad. Buna e, stie toata lumea, divortata da, eu nu. Deci ramane cum am stabilit, nu votam, in familie.
Cu Tariceanu nu as vota nici daca ar ramane in turul doi cu Udrea, ca mai curva politica nu am pe lista.
Mie mi-a ramas Monica pentru primul tur. Oameni OK voteaza Macovei. Sunt si eu oleaca de creativ, umpic de inteligent, neatarnat si autonom, ca toti cei care se logheaza des pe Facebook, Whatsapp si Linkedin, mi se pare esential sa vada lumea ca sunt mai multi din astia pe care ii intereseaza politica si nu depind de politica sa se intretina si le place sa fie justitie. Stiu ca trebuie sa ii multumim licuriciului cel mai pentru realizarile DNA, dar sunt si vreo cativa romani care isi fac damblaua de a imparti dreptate fara comision, iar unul dintre cei care a ajutat asa ajugem aici e Monica. Deci eu voi vota Monica Macovei, pentru primul tur. Stiu ca sunt milioane de pensionari care isi doresc altceva, dar nu ma opreste inca nimeni sa ma duc sa votez, cu speranta ca votul meu va conta pentru viata mea.

Cartea te face neprost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.