Tehnica sandvisului are gust de cacao

Tehnica sandvisului are gust de cacao

De data asta voi fi scurt. E pentru si sefi si pentru subordonati. Si impotriva tehnicii sandvisului. Nu, nu e o idee originala sa fii contra sandvisului. Sa-i dam bice:

  • Daca ai de a face cu oamenii maturi, ei pot sa auda adevarul. Nu trebuie impachetat un rahat intr-un ambalaj frumos. Daca pute, asta e.
  • Daca nu sunt oameni maturi, atunci sunt greu de gestionat. Tot o sa le puta, doar ca o sa se strimbe rau de tot. Si o sa iti ia mai mult, tie cel care dai feedback, sa il calmezi si sa il ajuti sa se apuce din nou de munca. Iar tie, celui care primesti, ti-o fi greu, dar lumea e dura. 
  • Nu toata lumea ii iubesti pe cei sinceri. Imparatul e gol! Sinceritatea e mai greu de acceptat decat complimentele false, dar aduce beneficiul constientizarii.
  • Iar cand folosesti aceasta minunata tehnica a sandvisului, chestiile naspa, pe care vrei sa le spui de fapt, nu se aud din zanganitul complimentelor.
  • Si ultimul motiv, daca vrei sa spui ceva pozitiv, spune-o la momentul respectiv, din inima si raspicat. Nu incarca lucrurile bune cu rahat. 

http://blog.idonethis.com/post/53929069987/sandwich-feedback-performance-management

Cartea te face neprost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.